2 Dakika Kural için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın merdivenleri insanların yangın oluştuğu anda hızlı ve kolay bir şekilde binayı bırakma etmelerini sağlayıcı bir araçtır. Yangın çabucak yangın kaçış holüne muhik oluşturulan yangın bapsından ilerleyerek yangın merdivenine ulaşılır.

çatı çışitalarında kullanılan kapılar alışverişlevi haysiyetiyle farklı malzemelerden üretildiği derunin ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanlar bâtıneride sarılmış kalabilir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Baplarının süksesı ile öbür Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından güçlü kalite, dayanıklılık, %100 projeye geçim ve münasip eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarısının vasıtasız bina dışına açılması gerekir.

Yangın vakaları birçok gestaltda en kesif katlaşılan ve önemlice tehlikelere ezgi harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün yaşam ve çkırmızıışma alanlarında emniyetliğin katkısızlanması ammaçlanır.

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın kapısı nasıl kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından kazançlanan yangın durumunda kendiliğinden olarak kapanır. Yangın kapısı, kapının üzerinde bulunan yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla kontrol edilen sistem yardımıyla kendiliğinden olarak kapanır ve yangının Yangın Kapısı Fiyatları yayılmasını önler.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini yönlü görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli kellelı kriterler delik önüne kırmızıınarak hüküm verilmektedir. Özellikle namuslu bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden müspet raporunun allıkınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Etiketler: panik barlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın kapısı

Yangın kapısı, isminden de anlaşılacağı üzere yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın en hızlı ve esenlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın Kapısı tütün sızdırmaz özelliğe ehil olması zımnında yangın anında insanoğluın duman zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Bu baplar dışarıya yakınlarında ve kolaylıkla açılabilen kuruluşya sahiptir.

Yangın yönetmeliğinde söylem edildiği üzere bapların spontane kapanması gerekmektedir. Bapların resen kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız zinde evetğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek midein kullanılacağı mekana nazaran de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın simultane kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın kapısı, bir binada yangın çabucak kullanılan bir asayiş önlemidir. Genellikle yangın merdivenlerinde, evgin çıkış noktalarında veya yangınla savaş ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın sırasında alevlerin ve dumanın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

Report this wiki page